Menu
Snel boeken: 035 - 677 7217
Snel boeken: 035 - 677 7217

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden | Fietsseizoen 2013 

Inbegrepen 
- Overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer
- Ontbijtbuffet
- Eventuele fietsroutes in de omgeving 
- Bagagevervoer
- Parkeergelegenheid (m.u.v. de stadhotels) 
- Eventuele toeristenbelasting
 
Bij te boeken supplementen
- Een 3-gangen diner exclusief drank (voor 2 personen)
- Goed gevuld lunchpakket voor onderweg (voor 2 personen)
 
Fietsrondjes
U kunt hier uw fietsweekend, -midweek of -week boeken. De keuze is geheel aan u! Of u nu twee dagen op de fiets wil genieten van de omgeving en in één hotel onderweg wilt verblijven, of u wilt een hele week al fietsend van hotel naar hotel; alles is mogelijk. U kunt een vast themarondje boeken maar u kunt ook zelf de keuze aangeven van hotels. Het stappenplan helpt u dit gemakkelijk te doen. U kiest eerst een regio en kunt daarna de hotels van uw voorkeur aangeven. U kunt ook één van de themaroutes boeken zoals de Achterhoekse wijnroute of eilandroute in Zeeland. 
 
Inhoud arrangement 
Het fietsarrangement is op basis van logies in een tweepersoonskamer en ontbijtbuffet. Het ontbijt is inbegrepen vanaf het ontbijt op dag 2 tot en met het ontbijt op de dag van vertrek. Het ontbijt wordt in het algemeen tussen 8.00 en 10.00 uur geserveerd. Bijna alle deelnemende hotels hebben een eigen restaurant zodat u ter plaatse kunt kiezen om in het hotel te dineren of niet. Een 3-gangen diner excl. drank of goed gevuld lunchpakket voor onderweg kan ook van te voren per hotel worden bijgeboekt. Dranken en overige persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening. Deze kosten dient u voor vertrek ter plaatse (dus per hotel) bij check out te voldoen. 
 
Fiets 
Alle Hampshire fietsarrangementen zijn op basis van eigen mee te brengen fietsen. 
 
Bagagevervoer 
Wanneer u een fietsrondje boekt, is dit inclusief bagagevervoer. Per persoon maximaal 2 stuks bagage. De bagage dient op de verplaatsingsdag vóór 9.30 uur bij de receptie van het hotel af te worden geven. U dient duidelijk zichtbaar op uw bagage de volgende gegevens aan te geven: naam, adres, het eerstvolgende hotel waar u heen gaat. In de regel wordt de bagage rond 15.00 uur in het volgende hotel afgeleverd. U wordt geadviseerd geen waardepapieren of andere waardevolle bezittingen in uw bagage achter te laten. De hotels zijn niet aansprakelijk te stellen voor diefstal en/of verlies. 
 
Fietsroutes 
Als u een reservering maakt krijgt bepaald het systeem een route voor u. Deze kunt u zelf nog gemakkelijk wijzigen met behulp van de link op uw bevestiging. Boekt u een themarondje, dan wordt u ook een complete route aangeboden. Ook deze kunt u op dezelfde manier naar eigen inzicht wijzigen. 
 
Hiernaast worden in er ieder hotel fietsroutes beschikbaar gesteld. Deze kaarten dienen ter oriëntatie en kunnen als aanvulling op de route naar het volgende hotel gebruikt worden. U kunt zo tevens gemakkelijk inkorten of uitbreiden.
 
Beschikbaarheid
De beschikbaarheid van uw gewenste fietsrondje wordt via de website weergegeven. Is er geen beschikbaarheid, probeert u dan uw rondje in een andere volgorde. Het kan zijn dat u het rondje dan alsnog op de gewenste data kunt boeken. U kunt tot 8 dagen voor aankomst uw fietsrondje boeken. Aankomst is mogelijk op alle dagen van de week indien beschikbaar
 
Reserveren en betaling
U kunt direct via deze website boeken. U kunt zelf aangeven welke hotels u in uw fietsrondje wilt plaatsen. U kunt uiteraard ook één van de vaste themarondjes boeken. U kunt de reservering alleen maken via deze website. Heeft u moeilijkheden met reserveren via de website? Neem dan contact op met Hampshire Hotels via telefoonnummer: +31 (0)20 520 5500 of per e-mail via: info@hampshire-hotels.com en vermeldt als onderwerp ‘Hampshire fietsrondje’. 
 
U kunt via deze website direct betalen via iDeal. Het is niet mogelijk het totaalbedrag van de boeking op een andere wijze te voldoen. 
 
Annuleringsvoorwaarden
Het is niet mogelijk uw reservering te annuleren of te wijzigen. De enige uitzonderingen welke Hampshire Hotels hierop maakt is in geval van ziekte of overlijden. Hampshire Hotels kan de reservering annuleren (en hiermee het totaalbedrag terugstorten) mits de reden van annuleren kan worden aangetoond door een geldende en ondertekende doktersverklaring.  Alle reserveringen worden direct betaald via iDeal. Het is dus niet mogelijk een reservering te maken zonder vooruitbetaling. 
 

Naar boven